top of page

Restepladsen

Velkommen til RESTEPLADSEN, som er en overdækket selvbetjeningsplads, hvor vi sælger overskydende byggematerialer og brugte varer til byggeri. Her er åben døgnet rundt alle årets dage, så du er velkommen præcis når det passer dig. Udvalget vil i sagens natur variere, men der vil oftest være mange gode ting at komme efter til skarpe priser. Så hvis du lige mangler en træplade til at lave hylder af, et par vinduer til havehuset eller noget helt tredje, kan du måske være heldig at finde det her. 

 

Vi synes, ideen om at materialerne udnyttes til fulde og i nogle tilfælde endda genbruges, er fantastisk. Eksempelvis kan et brugt men godt vindue sagtens have mange gode år i sig endnu. Samtidig håber vi, at du går hjem med følelsen af virkelig at have gjort et scoop. Det ville være ren win-win, og det kan vi rigtig godt lide.

Pladsen er oplyst og videoovervåget, og betaling foregår via Mobile Pay. Vi har desværre ikke mulighed for at reservere eller lægge ting til side, så alting sælges efter først-til-mølle. Varerne sælges som beset og uden garanti. Ingen returret.

 

bottom of page