top of page

NYBYGGERI

Drømmer du om at bygge nyt hus?

Det er spændende og dejligt at bygge nyt hus, men samtidigt kan det virke lidt uoverskueligt. Der er nemlig mange beslutninger der skal træffes og mange bolde, der skal holdes i luften på én gang for at nå sikkert i mål. Vi kan hjælpe med at styre hele byggeprocessen og være din professionelle partner helt fra de første streger sættes på papiret, til du står med et lækkert og indflytningsklart nyt hjem.

Med mange byggeprojekter i bagagen har vi både erfaringen og kompetencerne til at koordinere et byggeprojekt fra start til slut. Vi tager gerne totalentreprisen, så vi administrerer byggeprojektet og giver jer rammerne for en professionel og tryg byggeproces. Vi sikrer god kvalitet til konkurrencedygtige priser – og vi sætter en ære i at være omhyggelige og holde hvad vi lover.

Vi har dygtige samarbejdspartnere, som vi er vant til at arbejde sammen med, hvilket sikrer en god og smidig proces, hvor du bare kan læne dig tilbage og glæde dig til at flytte ind.

Solid samarbejdspartner

Vi kan også indgå i jeres projekt som underleverandør og blot påtage os tømrerarbejdet. Vi er kort fortalt en solid samarbejdspartner, hvad enten det gælder større eller mindre opgaver.

bottom of page