top of page

RENOVERING

Når din erhvervsejendom skal renoveres, ombygges eller udvides tilbyder vi at stå for hele eller dele af udførelsen. Vi sikrer at alle vores kunder får gode byggeoplevelser.

Indvendig renovering og indretning af kontorbygninger er et af vores specialområder, og vi hjælper gerne med at få indrettet jeres lokaler, så de passer til jeres virksomhed og rummer de kontorer, mødelokaler og andre funktioner, I har behov for.

'Med en facaderenovering kan man forholdsvis hurtigt give en ældre erhvervsbygning nyt liv. Dette kan eksempelvis gøre ved at beklæde den med stålplader eller trælister. Der er mange muligheder, og vi kommer gerne med forslag og ideer og giver et uforpligtende tilbud.

Ud over større renoveringsopgaver i forbindelse med om- og tilbygninger løser vi også øvrige former for tømreropgaver for bl.a. virksomheder og boligforeninger.

Energivenligt

Det kan også være, at renoveringen er af mere energimæssig karakter, såsom efterisolering af tag, vægge eller gulv eller udskiftning af vinduer til mere energivenlige ruder. På den måde kan du opnå en bedre energimærkning og spare på varmeregningen. 

Find inspiration

Se referencer

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

bottom of page