top of page
DSC_7326.JPG

Ledige stillinger

Generelt har vi altid behov for flere tømrersvende i vores dygtige team, så læs med her, hvis du kunne tænke dig en fast fuldtidsstilling i et dynamisk tømrerfirma med gode arbejdsforhold, dygtige kollegaer og en positiv omgangstone.

Du er:

• Faglært tømrer

• Mødestabil, ansvarsbevidst og loyal

• Positiv og omgængelig

• God til at arbejde både selvstændigt og sammen med andre

Arbejdet er meget afvekslende, da opgaverne omfatter alt fra småreparationer til større nybyggeri for både private og erhvervskunder. Det meste foregår i og omkring Ikast, men vi har også opgaver andre steder i landet.

Det skal være rart og trygt at gå på arbejde, og derfor lægger vi stor vægt på, at der er en god tone over hele linjen, lige som vi er fleksible i forhold til, at arbejde og fritid skal harmonere med hinanden. Et eksempel på dette er, at vores 37 timers arbejdsuge ligger fra mandag-torsdag, så du har altid fri om fredagen.

Vi råder over mange hjælpemidler i form af kran, teleskoplæsser, vinduesløfter og lifte, der er med til at lette arbejdet og sikre et godt arbejdsmiljø både på værkstedet og byggepladserne.

Vi har mere end 15 år på bagen og opførte i 2021 vores nye domicil og værksted lige ved motorvejen i Ikast.

Hvis du er interesseret i at høre mere om de ledige stillinger, så tøv endelig ikke med at kontakte tømrermester Lasse Jensen på tlf. 40798662 eller mail: lasse@ljmontage.com - eller send os en besked via Facebook.

Vi glæder os til at høre fra dig!

bottom of page