top of page
download (2).jpg

Navn, titel

Historien

Firmaet blev stiftet i 2005 af Lasse Jensen, som har arbejdet med tømrerfaget siden 1997.

De første år var LJ Montage et enkeltmandsfirma, men i 2010 kom flere medarbejdere til. Virksomheden blev lavet om til et selskab og navnet blev ændret til Tømrerfirmaet LJ Montage ApS. Siden er medarbejderstaben vokset yderligere, hvilket betyder, at vi nu har kapacitet til at håndtere langt større projekter.

Dette har dog ikke ændret på vores grundlæggende princip om altid at udføre kvalitetshåndværk til en fair pris. Vores arbejdsområde er ikke afgrænset til noget bestemt geografisk område, og vi udfører gerne opgaver i hele landet.

DSC_8782_kvardrat.jpg
Private

På det private marked påtager vi os gerne såvel større som mindre opgaver.

Vi træder med glæde til, når der skal bygges nyt, renoveres eller bygges til i privaten.

Således spænder vi over opgaver fra totalentrepriser på tilbygninger eller nybyggeri til nyt tag, udskiftning af gulv, døre, vinduer, køkkener osv. Vi tager os gerne af kontakten med elektriker, murer, smed, maler og andre håndværkere på projektet, så du kan læne dig tilbage uden at skulle bekymre dig om denne koordinering.

DSC_7678redigeret.jpg
Erhverv

På erhvervsmarkedet udfører vi gerne både mindre og større projekter, herunder også specialprojekter.

Blandt de opgaver, vi tidligere har udført, kan nævnes udvidelse af kontorfaciliteter, lager og produktionsarealer, opbygning af sandblæserkabine til vindmølleindustrien, opførelse af ny restaurant og nye lokaler ved golfklub og opførsel af produktions- og lagerhal.

Vi påtager os gerne ansvaret for hele entreprisen, og kan bidrage helt fra idéfasen.

Vi har dygtige, faste samarbejdspartnere, som har samme værdier som os. Dette er med til at sikrer en smidig byggeproces og et godt resultat.

IMG_0967.JPG

Navn, titel

Vores værdier
  • Godt håndværk til fair priser.

  • Medarbejdernes trivel og faglige dygtighed er i højsædet.

  • Ordentlighed over for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

DSC_8981redigeret.jpg
bottom of page